Raamdecoratie

Raamdecoratie

  • sofa en gordijnen
  • afwerking raamdecoratie
Raambekleding bepaalt voor een groot deel de sfeer in ons huis en dient verschillende doelen; moet het zonlicht buiten gehouden worden of willen we dat het gefilterd wordt, willen we s’avonds genieten van de beslotenheid van de woonkamer en sluiten dan de overgordijnen of moet het decoratief zijn. Heel belangrijk dus om weloverwogen een keus te maken.En keus is er meer dan genoeg.
Wanneer u iets anders wilt dan een standaard gordijn komen o.a. de volgende keuzes: de lengte, gemoltoneerd of gevoerd misschien wel beide en hoe hoog worden de plooi en de zoom. Wellicht wilt u achter het gordijn een bijpassend roman blind afgewerkt met bandjes, kwastjes of kralen. Dit wordt ingewikkeld… samen met u ga ik wensen vertalen naar een mooi gordijn, kom met suggesties en help met de stofkeuze.
 gordijnen en bank
 gordijnen
antiek bankje met bijpassende raamdedoratie
roman blind
Natuurlijk kan het ook op een andere manier. Wanneer u weet wat u wilt kunt u een aantal stalen mee naar huis nemen om de kleur te bepalen. Vervolgens komen wij bij u thuis opmeten en u krijgt een prijsopgaaf. Wanneer u de opdracht geeft bestellen wij de gordijnen en komen deze plaatsen.
U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten raamdecoratie zoals alle soorten blinds,Vitrage, Overgordijnen en alle raamdecoratie van luxaflex.