Kussens op maat

Heeft u zelf uw meubels ontworpen dan maken wij uw kussens op maat, in welke vorm u wenst. Ook voor de steigerhouten tuinbanken maken wij uw kussens in speciale outdoor stoffen. Zijn de bestaande kussens van uw bank of stoel ingezakt of zitten ze niet meer fijn
dan kan dat snel opgelost worden door de kussenvulling te vervangen. De kussens die wij op maat maken kunnen bestaan uit koudschuim, polyether, vlokken, veren of kussens met een stalen binnenvering interieur.

Caravankussens

Uw caravan of camper kussens worden intensief gebruikt. Ook tijdens de vakantie wil je graag lekker zitten en is een gezellig interieur ook belangrijk. Hiervoor is er een grote keuze in stoffen die sterk zijn maar er ook goed uit zien. Wij leveren kussens op maat en de vulling van de kussens wordt aangepast aan uw wensen. Zo heeft het caravanmatras van uw bed een andere hardheid dan uw zithoek. Kom rustig langs om te informeren wat er mogelijk is en de stug of zachtheid van verschillende soorten koudschuim te ervaren.

Bootkussens

Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde als voor de caravan, ook maken wij de bootkussens op maat en wat de vorm ook is, alles is mogelijk. Alleen de stofkeuze kan anders zijn dan voor een caravan. In een boot houden wij rekening met meer vocht in de ruimte waardoor er op de kussens schimmel of zwarte plekjes kunnen ontstaan. Hiervoor zijn speciale stoffen die vocht en schimmelwerend zijn. Ook deze hebben leuke patronen of mooie effen stoffen in heel veel kleuren.

Wilt u zelf uw bootkussens maken dan hebben wij alle materialen voor u en bij vragen kunt u in de stoffeerderij altijd terecht.

website realisatie door BrugMedia B.V. | © Copyright - Schunselaar stoffering