Meubelstoffeerderij

Het herstofferen van meubelen vraagt om een duidelijke communicatie tussen u en de meubelstoffeerder. Goed overleg over zitcomfort of eventuele aanpassingen is van cruciaal belang om tot een goed eindresultaat te komen. Ook kan het handig zijn om even te komen “proefzitten” voordat de meubelstoffeerder de kussens gaat stofferen  zodat u de gelegenheid heeft om eventueel nog wat aan te passen.

Naast de stoffeerderij hebben wij een royale showroom met alle denkbare meubelstoffen die wij gebruiken voor de meubelstoffering. U kunt hierbij denken aan kunstleer met crocoprint, klassieke damaststoffen, leer, brokaat, stoffen voor de Art Deco stijl enz. enz. Graag helpen wij u met de keuze van de meubelbekleding want met zo’n hoeveelheid stoffen is het moeilijk kiezen welke bekleding het gaat worden. Wanneer u graag zelf wilt meubelstofferen, wanneer u handig bent met bekleden, dan kunt u bij ons uw stof en andere stoffeermaterialen bestellen en ook dan helpen wij u graag met het maken van een keuze.

Materialen

Er wordt gewerkt met tal van materialen. Koudschuim en latex voor de moderne meubels en voor de antieke stukken crin, paardehaar, jute singels en natuurlijk blauwkopjes in plaats van nietjes.

website realisatie door BrugMedia B.V. | © Copyright - Schunselaar stoffering